MANİSA / SALİHLİ - Salihli Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitimi Merkezi

Ock

Salihli HEM ile Salihli Cezaevinin ortak açmış olduğu Elif Ba Kursu sonu Kurs Öğretmeni Nihat Fırtına ve kursiyerlerinin hazırladığı ve Kanuni Hocası Salih Kandaş´ın katkısıyla hazırlanan etkinliğe İnfaz Savcısı, Cezaevi Müdürü, Kurum Müdürümüz Mehmet Yazka ve Müdür Yardımcıları Talip Çakır ile Kader Altındağ katılmışlardır.

Kas

Kipa Aile Kulübü Müdiresi Ferda KESKİNER kurumumuzu ziyaret ederek hem Öğretmenler Günümüzü kutladı, hem de Kipa Aile Kulübü ile ortak açtığımız ve açacağımız kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Kurum idarecileri, öğretmenlerimiz ve OAB Başkanımız Salihli Öğretmen Evinde Öğretmenler Günü yemekli toplantısında bir araya geldik. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice yıllar dileriz.

Kas

Allah şehadetini kabul etsin, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin...

Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramı İller Arası Turnuvada 10 ilden 700 sporcu antrenör hakemler ve veliler le beraber 900 kişiye Salihli ev sahipliği yapmıştır. Salihli Halk Eğitim Merkezi adına Manisa Karate İl Temsilcimiz ve Tertip Kurulu´nda görevli Fatma Ünlü´ye, Usta Öğreticimiz Bilal Gültekin´e ve desteklerini bize esirgemeyen Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ahat Aksoy ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.

Ağu

Eğitmen ve Yönetmen Rasim Aşın : " Salihli Cumhuriyet Başsavcısı ALİ RIZA SAN, Cezaevi müdürü ERKAN KESKİN ve idareci, eğitimci infaz koruma memuru dostlara, tiyatro kursumuza katılan ve oyunda görev alan hükümlü arkadaşlara ve Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürü MEHMET YAZKA, Müdür Yardımcıları MİKTAT AKYÜZ, TALİP ÇAKIR ve AYŞE AKTAY hocalarımıza teşekkür ederim." dedi.

Haz

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen 2015/2016 Yıl Sonu Geleneksel El Sanatları Karma Sergisinin açılış konuşmasını Kurum Müdürü Mehmet Yazka´nın yapmasından sonra serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Çelebi tarafından yapıldı. Çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Durasallı ve Caferbey Mahallelerinde Usta Öğreticilerimiz Reyhan Oyar ve Şöhret Uçar öğretiçiliğinde açılan El Sanatları Sergisinin açılışına Kurum Müdürü Mehmet Yazka, Müdür Yardımcıları Miktat Akyüz ve Talip Çakır katıldı. Çalışmalarda emeği geçen usta öğreticimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Halk Eğitim Merkezi ile Salihli Kipa Aile Kulübü işbirliğinde açılan ´Davul Derisinden Çanta Yapımı´ Kursunu tamamlayan kursiyerlerin kurs sonu etkinliğine Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka, Kipa Aile Kulübü Müdürü Ferda Keskiner Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Miktat Akyüz ve Talip Çakır ve Usta Öğretici Rufiye Yaz katıldı. Usta Öğreticimiz Rufiye Yaz´a ve kursiyerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile Çamurhamamı Mahallesi’nde düzenlenen Arıcılık Kursunu tamamlayan 68 kursiyerin belgeleri Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka, Müdür Yardımcısı Miktat Akyüz ve Veteriner Hekim İsa Ertürk tarafından törenle verildi.

May

Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka ve ilgili okul müdürleri Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında yapılan toplantıda biraraya  gelerek bilgi alışverişinde bulundular.

Nis

Salihli Belediyesi Kent Müzesi’nde yapılan dağıtım törenine, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demirtaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Şube Müdürü ve Eğitim Görevlisi Nedim Zurnacı ile kursiyerler katıldı.

Ock

Salihli Ak Parti İlçe Yönetimi Ahat AKSOY Başkanlığında kurumumuzu ziyaret ettiler. Kurum Müdürü Mehmet YAZKA kurumumuz ihtiyaçları hakkında kendilerine bilgi verdi. Kurum adına ilgilerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

ENAD Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Sönmez, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mehmet Yazka’ya, engelli öğrencilerin yapmış oldukları FİLOGRAFİ (tel ve çivinin aşkı) çalışmasından bir tablo hediye ettiler. Mehmet Yazka, yapılan ziyaretden dolayı memnuniyetini dile getirerek, başkan Sönmez’e teşekkür ederek, kurum olarak her zaman gereken desteği vereceklerini söyledi.